“Ben jij op zoek naar een mooie (afstudeer)stage op het gebied van Duurzame Gebouwen? Wil jij graag ervaring opdoen bij een grote internationale organisatie waar wordt gewerkt aan multidisciplinaire projecten? 

Sweco is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende (afstudeer)stagiair Energieprestatie Simulatie! Je maakt onderdeel uit van de afdeling Energie en werkt vanuit onze vestiging in De Bilt.

Sweco adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van duurzame gebouwen. Zo stellen we onze klanten in staat om comfortabel te leven en te werken in gebouwen waarbij zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met energie. Tijdens de stage zal je je voornamelijk bezighouden met energiesimulaties. Sweco wenst haar klanten in een vroeg stadium inzicht te geven in de energieprestaties van het te ontwerpen gebouw. Met als doel tijdig in het ontwerpproces de juiste keuzes te kunnen maken. Hiervoor is behoefte aan een studie waarbij onderzocht wordt op welke manier energieprestatie-simulaties kunnen bijdragen aan het ontwerpproces.

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en heb jij affiniteit met Duurzame Gebouwen en energieprestatiesimulaties? Wil jij weten hoe het is om stage te lopen bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa en wil jij jouw bijdrage leveren om een project tot een succes te maken? Reageer dan nu!

Klik hier voor meer informatie.