Jobs

Junior adviseur geluid

LBP|SIGHT

Als adviseur geluid bij LBP|SIGHT werk je aan projecten met uitdagende vraagstukken op het gebied van (bedrijfs)geluid & trillingen, verkeerslawaai en installatiegeluid. Je bespreekt problemen met opdrachtgevers op locatie, doet metingen, en verwerkt je bevindingen en adviezen in heldere notities en rapportages.

Projectbesprekingen, metingen en beoordelingen verricht je vooral op locatie door heel Nederland, maar je basis is ons kantoor in Nieuwegein. Naast een commerciële en praktische instelling, heb je een brede belangstelling en oog voor kennisontwikkeling op het gebied van geluid.

More information

Trainee/ junior adviseur bouwfysica/ bouwakoestiek

LBP|SIGHT

Als trainee/junior adviseur bij LBP|SIGHT werk je aan projecten met uitdagende vraagstukken op het gebied van bouwfysica en bouwakoestiek. Je bespreekt problemen met opdrachtgevers op locatie, doet metingen, en verwerkt je bevindingen en adviezen in heldere notities en rapportages.

Projectbesprekingen, metingen en beoordelingen verricht je vooral op locatie door heel Nederland,  maar je basis is ons kantoor in Nieuwegein. Naast een commerciële en praktische instelling, heb je een brede belangstelling en oog voor kennisontwikkeling op het gebied van bouwakoestiek en/of bouwfysica.

More information

Work student infra

BAM Infra Regionaal

Als student ondersteun je de afdeling Verwerving binnen BAM Infra Regionaal aan de hand van marktonderzoek in regio zuid. De afdeling BAM Infra Regionaal Verwerving is verantwoordelijk voor regionale projecten, opdrachtgevers zijn provincies, gemeenten en bedrijven. Hiervoor worden bijvoorbeeld wegen, riolering en asfalt aangelegd. We zijn op korte termijn op zoek naar een student die 3 tot 5 dagen in de week een opdracht bij BAM wil doen voor de duur van 3 tot 6 maanden. Het doel van de functie is om meer inzicht te krijgen in deze markt, concurrenten, projecten en de potentie, zodat hier beter op geanticipeerd én vooruitgekeken kan worden. Zo draagt jouw onderzoek direct bij aan de positionering van BAM Infra Regionaal!

More information

Junior adviseur Bouwfysica en brandveiligheid

Peutz

Als Junior Adviseur bij Peutz werk je samen met collega’s aan uitdagende technische vraagstukken op het gebied van Bouwfysica en Brandveiligheid. In eerste instantie verricht je werkzaamheden onder leiding van ervaren projectleiders. Afhankelijk van jouw ervaring en getoonde initiatief kun je snel groeien bij ons. Je gaat dan je eigen projecten draaien, maar je werkt natuurlijk niet alleen. Elk project vraagt om andere kennis en skills, die je tijdens het werk verder ontwikkelt.

More information

Junior Adviseur Bouwfysica, akoestiek en milieu

Peutz

Als Junior Adviseur bij Peutz werk je samen met collega’s aan uitdagende technische vraagstukken op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek en Milieu. Jij draait binnen het team je eigen projecten, maar je werkt natuurlijk niet alleen. Elk project vraagt om andere kennis en skills, die je tijdens het werk ontwikkelt.

More information

Projectleader Building physics and Acoustics

Peutz

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek ….. bij Tritium Advies lopen we met vijftig professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij collega nummer 51 wilt worden

Vestiging Nuenen, Prinsenbeek, Neer of Arkel – 32 – 40 uur per week

More information
Internships

Smart Buildings – Internship

BAM Bouw en Techniek

BAM is opzoek naar afstudeerders op het gebied van Smart Buildings. Naast het afstuderen op korte termijn, willen zij hier ook op de lange termijn in verder.

More information
Projects

Fire Safety Engineering

Fire Safety Engineering

It is possible to do research in fire safety engineering. This can be done in combination with the foundation Fellowship FSE WO2. FSE stands for Fire Safety Engineering. The Fellowship promotes research in the fire safety of buildings and combines constructive safety, sustainability, health and usability.

More information can be found on the FSE website.

And a list of possible example projects can be found here.

Project at Deerns

Project at Deerns

Deerns helps clients build a comfortable, safe and sustainable working environment. To that end, we develop – from the first concept to detailed design and construction management – the technical and technological infrastructure of buildings and related facilities.

We are offering several projects ranging from master projects to graduation projects.
Click here for the list of possible projects (Dutch).

If you are interested you can contact: education@mollier.nl or via the contact information described separately at each project description.