Adviseur/Engineer W-installaties

RoyalHaskoningDHV

Ben jij niet bang om initiatief te nemen en zie jij kennis als bron voor ontwikkeling? Ben jij die enthousiaste Jr. Adviseur/Engineer Werktuigbouwkunde die wij zoeken en ons team komt versterken?

De functie

Binnen onze Adviesgroep Transport Hubs word je onderdeel van een integraal engineering team, bestaande uit consultants, projectmanagers en engineers bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouw, kostendeskundigen en contract/aanbestedingsspecialisten.

Naast het realiseren van het ontwerp is het onze missie om onze publieke opdrachtgevers zoals NS, ProRail, overheidsinstellingen en (inter)nationale luchthavens te helpen innoveren en voorop te lopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uitbreidingen, renovaties en nieuwbouw betrouwbaar en veilig in de dagelijkse operatie van onze klanten wordt ingepast.

Bekijk onze site voor de volledige vacature-tekst en andere interessante vacatures!
Een dynamische omgeving door de combinatie van vervoersplanningen, reizigersstromen, veiligheid en diverse stakeholders met ieder hun eigen belangen.

Het profiel

In het team ben jij de werktuigbouwkundig installatietechnisch specialist die zich bezig houdt met het ontwerp tot en met bestek en soms de uitvoering. Hierbij maak je o.a. gebruik van BIM/Revit. Installaties kunnen bijvoorbeeld bestaan uit HVAC-installaties op stations en luchthavens tot en met brandbestrijdingsinstallaties op emplacementen.

Het communiceren met andere disciplines en de projectleider is enorm belangrijk, je bent onderdeel van een groter geheel.
Je wordt direct betrokken bij de projectoverleggen met alle disciplines en in de afstemming met de klant (o.a. installatiedeskundingen en projectmanagers), aannemers en andere belanghebbenden.

Naast een afgeronde relevante HBO/WO studie Installatietechniek, word jij onderdeel van een markt- en klantgericht team. Je werkt graag aan wisselende projecten waarvan je het eindresultaat kunt zien. Je wordt enthousiast van een complexe werkomgeving waarin jij met je proactieve houding en goede communicatie ervoor zorgt dat de zaken goed blijven lopen. Je bent leergierig, ondernemend en flexibel en wil je zelf graag ontwikkelen tot een expert in een dynamisch team!

Je hebt kennis en ervaring met Microsoft Office toepassingen en Autocad/Stabicad. Ervaring met BIMRevit is echt een pré, maar anders leren wij jou dat bij door middel van een opleiding.
Ook beheers je goed de Nederlandse en Engelse taal. En natuurlijk ben je een echte teamplayer.

Het aanbod

Omdat wij jou direct betrekken in onze afwisselende projecten van ontwerp tot realisatie zul je je snel kunnen ontwikkelen;

  • Je komt terecht in complexe omgevingen zoals trein/metro/tram en busstations, maar ook luchthavens of soms internationale opdrachten komen aan bod;
  • Je wordt onderdeel van een ondernemend team met een passie voor stations en luchthavens die door hun opgebouwde relaties en kennis snappen hoe het werkt in dit vakgebied;
  • Je komt terecht in een moderne werkomgeving met thuiswerkmogelijkheden, flexibele werktijden, gelegen aan NS Centraal Station Utrecht;
  • Je kunt deelnemen aan ons young career development program waarin je behalve extra vaardigheden ook contacten opdoet met jonge collega’s van andere disciplines van Royal HaskoningDHV of onze internationale kantoren.

Meer weten en solliciteren
Wil je meer weten over de functie zelf en de afdeling?
Neem dan contact op met Camiel de Groot of kijk eens op onze site!