Analist Energie- en Gebouwprestaties (Strukton PULSE)

Strukton

Opleidingsniveau Nederland: HBO
Dienstverband: Fulltime
Standplaats: Son

Dit ga je doen

Wil jij er met behulp van big data een stokje voor steken dat 70% van de gebouwen slecht functioneert? Wil jij met jouw gebouwbeheeranalyse de klant helpen duizenden euro’s te besparen? Wij hebben een missie, sluit je aan bij team PULSE!

Als PULSE specialist ga je op aan de slag met de PULSE Analytics applicatie. Met een applicatie vol data waarmee jij jouw analyses op gebied van gebouwprestaties nog veel beter kunt onderbouwen dan je tot op heden hebt kunnen doen. Samen met klantteams richt je implementaties van nieuwe gebouwen in op ons platform. Je maakt analyses en algoritmes voor de (gebouw)locatie en draagt de tools, die jij hebt ingericht over aan de interne en externe gebruikers. Naast dat jij klanten helpt vanuit jouw specialistenrol, help je Strukton Worksphere door mee te denken over het doorontwikkelen van de applicatie en gebruiken van de analysetools in de dienstverlening van onze organisatie.

De gelijknamige afdeling waar jij gaat werken (afdeling PULSE) is een unieke afdeling binnen Strukton Worksphere. In essentie verzamelt de afdeling PULSE data uit gebouwen en gebruikt deze om 4 klantbeloftes waar te maken: hogere beschikbaarheid van installaties, hoger comfort, lager energie verbruik en lagere onderhoudskosten.

Wat wij jou bieden?

Naast dat je komt te werken op de afdeling binnen Strukton Worksphere waar de meeste innovatie plaatsvindt,  kom je ook te werken bij een organisatie die voorop loopt in de branche op het gebied van datagedreven beheer en onderhoud. Je komt in een jong team met leuke collega’s met passie voor techniek in gebouwen, meet en regel en big data. Als werkgever biedt Strukton Worksphere een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De baan is fulltime, maar als jij liever 4×9 uur zou willen werken zodat je tijd overhoudt voor je privéleven is dat geen probleem, we denken graag met je mee. Strukton biedt je tevens diverse doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling als in de rest van de organisatie en afhankelijk van je ontwikkelbehoefte zijn er interne opleidingsprogramma’s waarmee jij je soft skills als technisch professional verder kunt ontwikkelen. Benieuwd naar meer info? Dat leggen we graag uit in een kennismakingsgesprek.

Wat is Strukton PULSE?

Optimaal comfort, met minimaal energieverbruik en een maximale levensduur van gebouw en installaties. Dit realiseert Strukton met Strukton PULSE. Strukton PULSE is het digitale beheer- en onderhoudsplatform waarmee wij middels Big Data de dienstverlening richting onze klanten naar een hoger niveau tillen. Met de verschillende data gedreven applicaties van Strukton PULSE handhaven wij een optimaal binnenklimaat en wordt het beheer en onderhoud op een effectieve en efficiënte wijze ingepland. De PULSE-afdeling ondersteunt de regio’s van Strukton Worksphere bij het implementeren en gebruiken van Strukton PULSE.

Dit verwachten wij van jou

  • Kennis van Werktuigbouwkunde, Regeltechniek of Installatietechniek bezit je al (aantoonbaar met HBO- of WO- diploma). Het analyseren van prestaties van installaties vind je leuk. Wij leren je met big data tot de beste analyses te komen.
  • Jij hebt in een eerdere baan al ervaring opgedaan met energiemanagement of gebouwgebonden installaties analyseren. Misschien bij een installateur, misschien bij een adviesbureau, je ervaring met analyseren telt.
  • Daarnaast ga je zelfsturend aan de slag, heb je oog voor details en weet je hoe je het PULSE verhaal begrijpelijk kunt overdragen aan klanten of collega’s.
  • Je begrijpt dat werken met big-data vraagt om een kwaliteitsgerichte en accurate werkhouding en dit hopen we dan ook terug te zien in jouw profiel;
  • Je bent in goed in staat om technische analyses eenvoudig uit te leggen aan anderen en te vertalen naar verbetervoorstellen voor de eindklant.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Kim Rolf von den Baumen, HR Manager op 06-10977854 of kijk op www.werkenbijstruktonworksphere.nl.

Wil je meer weten over de functie zelf en de afdeling PULSE? Neem dan contact op met Barry Tuip, afdelingsmanager PULSE op 06-57312840 of kijk eens op www.struktonpulse.nl.