Junior adviseur bouw

LBP Sight

Of je nu recent bent afgestudeerd of al een aantal jaar ervaring hebt: LBP|SIGHT is altijd op zoek naar enthousiaste junior collega’s op het gebied van bouwakoestiek, brandveiligheid, bouwfysica of geluid en trillingen. Wil je aan de slag bij een dynamisch, groeiend, informeel adviesbureau? Lees dan snel verder.

 

JOUW WERK EN JOUW TOEKOMSTAls junior adviseur werk je voor onze opdrachtgevers door heel Nederland. Je standplaats is ons kantoor in Nieuwegein, op fietsafstand van Utrecht. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om op een prettige manier vanuit huis te kunnen werken.

Waar je ook werkt, één ding is zeker. Bij ons neem je direct actief deel aan projecten van opdrachtgevers. Wij geloven namelijk dat je het meest leert in de praktijk. Daarom ga je aan de slag met metingen en controles op locatie, schuif je aan bij overleggen met opdrachtgevers en werk je samen met je collega’s op het gebied van bouw, ruimte en milieu. Afhankelijk van je ervaring en interesses, geven we je graag een hoop verantwoordelijkheid en vrijheid. Zo kun je een interessante én uitdagende baan creëren.

 

JOUW EIGENSCHAPPEN EN KENMERKEN– Je hebt een opleiding in de richting Building Physics and Services of een vergelijkbare studie afgerond.– Je hebt ervaring of affiniteit met bouwakoestiek, brandveiligheid, bouwfysica en/of geluid en trillingen.– Je bent flexibel en houdt van aanpakken.– Je bent enthousiast en leergierig.– Je wil jezelf graag verder ontwikkelen.

 

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?Jouw toekomstige afdeling bestaat uit vier vakgroepen: bouwakoestiek, brandveiligheid, bouwfysica en geluid en trillingen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je onderdeel van een van deze vakgroepen – elk bestaande uit ongeveer tien collega’s. De sfeer binnen de vakgroepen is hecht, informeel en gericht op samenwerking. Elk team bestaat uit jonge enthousiastelingen en al even enthousiaste, ervaren collega’s. Wil je je ontwikkelen op meerdere vakgebieden? Of juist onderzoeken waar jouw passie ligt? Ook daarbij bieden we je alle ruimte en begeleiding.

 

WAT BIEDEN WE JOU?We vinden het belangrijk dat jij je optimaal kunt ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Daarom krijg je als junior collega een vaste mentor die jou begeleidt tijdens je eerste jaar. Ook ben je automatisch lid van JONG LBP|SIGHT, waarmee we formele en informele activiteiten organiseren om je band met collega’s en onze organisatie te versterken. En via onze LBP|BRIGHT-academie bieden we je verschillende opleidingen en trainingen om je vaardigheden als adviseur te behouden en te versterken.

Meer informatie op: https://www.lbpsight.nl/vacatures/junior-adviseur-bouw/