Junior adviseur bouwfysica

LBP Sight

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN VLIEGENDE START VAN JE CARRIÈRE?Sta jij aan het begin van je carrière of heb je al een paar jaar ervaring? Wil je graag voor ten minste 32 uur aan de slag als adviseur op gebied van energie en bouwfysica? En herken jij je in onderstaande eigenschappen? Misschien ben jij onze nieuwe junior adviseur bouwfysica.

 

Je bent nieuwsgierig en verdiept je graag in het vakgebiedBen je van nature kritisch en nieuwsgierig? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven. Als adviseur bouwfysica werk je individueel en in teamverband aan verschillende soorten bouw- en renovatieprojecten. Projecten zijn afwisselend, en de opdrachtgevers divers. Het kan gaan om metingen, berekeningen en advies op het gebied van bijvoorbeeld energie, duurzaamheid en binnenmilieu. Het ene moment werk je aan een nieuwbouw- of renovatieproject, het andere moment voer je bouwfysische metingen uit, of voer je overleg met collega’s en opdrachtgevers.

 

Je wilt je graag verder ontwikkelenBlijven werken vanuit aandacht, creativiteit en verantwoordelijkheid: dat vinden we belangrijk bij LBP|SIGHT. Daarom investeren we in de ontwikkeling van collega’s. Ook jij houdt ervan om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Je krijgt de ruimte om de breedte van ons bedrijf te leren kennen en sturing te geven aan je eigen carrière binnen LBP|SIGHT.

 

JOUW WERK EN JOUW TOEKOMST– Je start als junior adviseur bouwfysica.– Je ondersteunt medior en senior adviseurs bij diverse bouwfysische vraagstukken (energie, duurzaamheid, daglicht en binnenmilieu) van nieuwbouw- en renovatieprojecten.– Je doet metingen, berekeningen en beoordelingen en je verwerkt je bevindingen en adviezen in heldere notities en rapportages.

Verder zijn we trots op de ontwikkelruimte binnen onze organisatie. Heb je ideeën om jezelf of ons bedrijf te verbeteren? Dan horen we die graag. We waarderen het als onze collega’s ondernemerschap tonen en kijken altijd wat mogelijk is.

 

JOUW EIGENSCHAPPEN EN KENMERKEN– Je bent opgeleid als ingenieur (TU/HBO), bij voorkeur op gebied van Bouwkunde en/of Bouwfysica.– Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring of staat te popelen om je eerste werkervaring op te doen.– Je bent handig met technische apparatuur en computerprogramma’s.– Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk).– Je bent in bezit van rijbewijs B.

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen, maar denk je wel te passen bij ons bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?Ons team bouwfysica, hecht en ambitieus, bestaat uit 14 personen: jonge enthousiastelingen en even enthousiaste, ervaren rotten. Ons doel: we zorgen dat onze opdrachtgevers écht geholpen zijn met onze adviezen. Daarvoor zetten we vaak meerdere expertises in binnen onze organisatie, en werken zo aan grotere integrale projecten.

Meer informatie op: https://www.lbpsight.nl/vacatures/junior-adviseur-bouwfysica/