Junior Adviseur Bouwfysica en Energie

Deerns

Ben jij de nieuwe collega die ons team komt versterken?
Jij: bachelor/master | passie voor bouwfysica en duurzaamheid in de gebouwde omgeving | samenwerkingsgericht | enthousiast, zelfstandig en vol initiatieven |

Dit doen wij
Als adviseur Bouwfysica en Energie nemen wij het proces van de gebruiker als uitgangspunt bij alles wat wij doen. Het gebouw is er voor de gebruikers; zij moeten hun werk optimaal kunnen doen. Dit doen wij binnen de verschillende marktsegmenten (vastgoed, luchthavens, cleantech, gezondheidszorg, datacenters) waarin wij werken. Of het nu gaat om de inrichting van een operatiekamer in een ziekenhuis, een beveiligingsloge op Schiphol of een cleanroom voor ASML; het ontwerp dat wij maken staat in dienst van de processen die zich in die ruimten afspelen.

Wat doe je als starter?
Als Junior Adviseur Bouwfysica maak je onderdeel uit van het team Bouwfysica & Energie dat vanuit meerdere kantoren werkt (Rijswijk, Eindhoven en Zwolle) en in totaal uit ongeveer 35 enthousiaste collega’s bestaat. Onder leiding van ervaren collega’s leer je alle ins en outs van ons vakgebied (inhoudelijk) en verdiep je je in alle aspecten van het projectmatig werken in onze organisatie (procesmatig). Zo leer je de verschillende fasen in een project doorgronden: van initiatieffase tot definitief ontwerp en advies in de uitvoeringsfase. Je draagt bij aan het ontwerp op het gebied van alle bouwfysische aspecten en doet dat vanuit de focus op duurzame gebouwen met innovatieve concepten. Je bestudeert alternatieve concepten, maakt berekeningen en ontwerpen, simulaties en doet studies en ondersteunt de salesactiviteiten. Je krijgt hierbij de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die je aankunt.

Hoe groei je door?
Loopbaanontwikkeling wordt binnen Deerns gestimuleerd. Je kunt je ontwikkelen in de hele breedte van het adviseurschap of richting projectmanagement. Het is maar net waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uit gaat. De rol die het best bij jou past is altijd te vinden! De benodigde opleidingen en trainingen om door te kunnen groeien en de ondersteuning van collega’s zijn voor ons vanzelfsprekend. Belangrijk is dat je zelf je loopbaan richting geeft, wij ondersteunen je graag.

Geïnteresseerd?
Wil je meer informatie hebben over deze vacature of over ons bedrijf of wil je direct solliciteren? Neem dan gerust contact op met Bastiaan Beerens of Linda van Helvoort.