Junior adviseur Bouwfysica

Cauberg Huygen

Houd jij het hoofd koel bij vraagstukken over binnenklimaat en word je enthousiast van duurzame renovatieprojecten? Blus je graag brandjes en val je niet snel stil van een beetje lawaai?

DPA Cauberg-Huygen heeft alles in huis om projecten integraal en kwalitatief hoogwaardig te adviseren. Wil jij meewerken aan onze projecten en je verder ontwikkelen als adviseur bouwfysica? Reageer dan nu op de vacature van junior adviseur Bouwfysica bij DPA Cauberg-Huygen.

Wat je gaat doen

Je zal in eerste instantie breed opgeleid worden en inzetbaar zijn voor projecten. De ene dag maak je een EPC-berekening voor energieneutrale woningbouw, de volgende dag voer je in een net opgeleverde school geluidmetingen uit, terwijl je de dagen daarop bezonningssimulaties, koudebrugberekeningen of ontruimingsberekeningen maakt. De resultaten van de onderzoeken verwerk je tot adviezen die je vastlegt in rapportages. Bij deze diverse werkzaamheden word je aangestuurd door ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak leren.

Binnen je functie zul je een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen, met ruimte om je verder te ontplooien en door te groeien, tot zelfstandig adviseur bouwfysica of tot specialist in een van de vele vakgebieden waarop DPA Cauberg-Huygen actief is, waaronder bouwfysica, duurzaamheid, brandveiligheid en akoestiek.

Jouw profiel

  • Een afgeronde relevante technische hbo- of wo-opleiding op het gebied van bouwkunde, civiele techniek of vergelijkbaar
  • Je staat te popelen om je opgedane kennis in praktijk te brengen
  • Ervaring, vanuit studie of stage, met bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid is een pré. Interesse in deze vakgebieden is een vereiste
  • Je weet van aanpakken, bent leergierig en flexibel. Je werkt zelfstandig, planmatig en nauwkeurig
  • Je bent een ondernemende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden, werkt goed samen in een team en bent klantgericht
  • Bovenal beschik je over een gezonde dosis enthousiasme en ambitie

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je een boeiende werkomgeving en bijzondere projecten van middelgrote tot zeer grote omvang. Waar prettige collega’s je op professionele wijze ondersteunen. En waar je naast een grote mate van vrijheid (beslissingsbevoegdheden en verantwoordelijkheden) volop ruimte hebt om je kennis en kunde te ontwikkelen. DPA Cauberg-Huygen voorziet mensen van alle mogelijke ondersteuning om goed te kunnen functioneren en zich optimaal te ontplooien. Uitstekende arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend ook bij. De standplaats is Rotterdam.

Je werkomgeving

DPA Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek. Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze innovatieve, integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit om verder te kijken. DPA Cauberg-Huygen is een zelfstandige werkmaatschappij van de beursgenoteerde DPA groep. Vanuit verschillende vestigingen bedienen we landelijk onze klanten.

 

Bekijk hier de originele vacature op de website van DPA, of neem voor meer informatie contact op met:

Linda Schutjens, HR Medewerkster, 06 51 41 12 57