Junior adviseur Omgevingsgeluid

Cauberg Huygen

Wil jij een bijdrage leveren aan akoestische bouwvraagstukken op het gebied van omgevingslawaai (waaronder wegverkeerslawaai, spoorweglawaai en industrielawaai)? DPA Cauberg-Huygen is op korte termijn op zoek naar een leergierige en nauwkeurige junior adviseur Omgevingsgeluid om de afdeling in Amsterdam te ondersteunen en te versterken.

Wat je gaat doen

Als junior adviseur Omgevingsgeluid werk je bij DPA Cauberg-Huygen aan diverse en uitdagende projecten. Zo ga je voor onder andere het project Zuidas meewerken aan strategieën voor bouwvolgordelijkheid van woongebouwprogramma’s en ga je akoestisch prettige gebouwen ontwerpen, want: op de Zuidas is het omgevingslawaai nooit helemaal weg.

Je werkt samen in projectteams, voert werkzaamheden uit in opdracht van (senior) adviseurs, je creëert rekeninvoermodellen op en je stelt rapportages op. Je komt veel bij bedrijven over de vloer voor het uitvoeren van metingen of het voeren van overleg, dus je krijgt genoeg verse lucht binnen. Je schrikt niet van complexe regelgeving, je hebt een frisse blik op je vakgebied en volgt nieuwe ontwikkelingen daarbinnen op de voet.

Jouw profiel

  • Een afgeronde relevante technische hbo- of wo-opleiding op het gebied van natuurkunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Ervaring met akoestische projecten en de geldende regelgeving is een pré
  • Je hebt een brede interesse in en affiniteit met geluid en regelgeving
  • Je bent een ondernemende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden, werkt goed samen in een team en bent klantgericht
  • Sleutelwoorden: leergierig, nauwkeurig, analytisch en flexibel
  • Bovenal beschik je over een gezonde dosis enthousiasme en ambitie.

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je een boeiende werkomgeving en bijzondere projecten van middelgrote tot zeer grote omvang. Waar prettige collega’s je op professionele wijze ondersteunen. En waar je naast een grote mate van vrijheid (beslissingsbevoegdheden en verantwoordelijkheden) volop ruimte hebt om je kennis en kunde te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als voor het verwerven van projecten. DPA Cauberg-Huygen voorziet mensen van alle mogelijke ondersteuning om goed te kunnen functioneren en zich optimaal te ontplooien. Uitstekende arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend ook bij. De standplaats is in Amsterdam.

Je werkomgeving

DPA Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek. Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze innovatieve, integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit om verder te kijken. DPA Cauberg-Huygen is een zelfstandige werkmaatschappij van de beursgenoteerde DPA groep. Vanuit verschillende vestigingen bedienen we landelijk onze klanten.

 

Bekijk hier de originele vacature op de website van DPA, of neem voor meer informatie contact op met:

Linda Schutjens, HR Medewerkster, 06 51 41 12 57