Werkstudent Building Services & Physics

van Hout

Vandaag is de perfecte dag voor een baan naast je studie!
Maak kennis met de wereld van Van Hout adviseurs en installateurs. Waar je de ruimte krijgt om te leren, te ontdekken en te experimenteren. Waar collega’s, medestudenten, klanten en stakeholders jou volop inspiratie geven om na te denken over de toekomst. Jouw toekomst! Want betrokkenheid is ónze grondstof voor de transitie naar een duurzame samenleving.

Student Werktuigbouwkunde of Installatietechniek (WO)
• Je helpt grote en kleine klanten in Brabant met:
– Het invullen en voldoen aan de EML (Erkende Maatregelen Lijst)
– Maatwerkadviezen met de nieuwste (deels zelfontwikkelde) software
– Gebouwopnames en verduurzamingsvraagstukken
– De uitwerking van adviezen t.a.v. energielabels voor hun vastgoed
• Je zoekt een baan naast je (WO) studie voor 1 à 2 dagen per week
• Je kunt niet wachten om jouw kennis in de praktijk te brengen
• Zelfstandig werken kost je geen moeite
• Je hebt een ‘klik’ met duurzaamheid

Jij bent – nu al – de expert
Van Hout is flink gegroeid. Steeds meer (grote) opdrachtgevers kloppen bij ons aan met de vraag naar duurzame oplossingen. We gebruiken techniek om installaties te verduurzamen en helpen onze klanten om zo energiezuinig mogelijk te werken. We dagen je uit om samen met ons aan de slag te gaan. Jij bent de expert, zelfs nu je nog aan het studeren bent. Want: je kunt steeds opnieuw het wiel uitvinden, je kunt er ook voor zorgen dat alle neuzen de goede kant op wijzen.

Solliciteren bij Van Hout
Bij Van Hout is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat we samen blijven groeien. Wil je meer informatie, kijk dan op onze website www.van-hout.com of stuur een mail naar: carlijn.smetsers@van-hout.com. Wij laten je graag zien waar wij elke dag zo enthousiast van worden!